0 0
Chokolademuffins

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
3 æg
250g sukker
200g finthakket mørk chokolade
150g smør
160g hvedemel
30g kakaopulver
1tsk vaniljesukker
2tsk bagepulver
2dl mælk
½tsk salt
50g grofthakket mørk chokolade

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chokolademuffins

  • 35
  • Personer 12
  • Easy

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Vanilje, sukker og æg piskes sammen til en luftig masse. (ca. 2-3 minutter)

2
Færdig

Smørret smeltes i en gryde ved lav varme, og tag gryden af varmen når smørret er smeltet og rør de 200 g mørk chokolade i det smeltede smør. Rør godt rundt i det til det hele er smeltet sammen.

3
Færdig

Rør chokolade og smørblandingen i æggeblandingen, sammen med mælk.

4
Færdig

I en anden skål blandes salt, mel, kakao og bagepulver grundigt, hæld den hakkede chokolade i og det hele røres i chokolademassen.

5
Færdig

Fordel dejen i 12 muffinsforme af papir, som gerne er placeret i en fast form.

6
Færdig

Chokolade muffins bages i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft i 17-20 minutter.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Kødsovs med pastaskuer
Næste
Chokoladekage
Tidligere
Kødsovs med pastaskuer
Næste
Chokoladekage

Tilføj kommentar