0 0
Broccoli tærte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
Dejen
1.5dl hvedemel
2dl grahamsmel
50g hasselnødder
100g smør
0.70dl vand
fyld
250g broccoli
1 løg
2spsk olie
2dl creme fraiche 18 %
3 æg
1tsk salt
80g revet ost, mozzarella 45+
hvid peber
Pensling
1 æg

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Broccoli tærte

Lækker broccoli tærte som er nem og simpel at give sig i kast med, også koster den ikke ret meget at indkøbe til. Forkæl dig selv, og dem du holder af med denne fantastiske tærte. Du kan med broccoli tærte selv tilføje lidt kød i, eller andre grøntsager som du synes ville være rigtig lækkert i denne tærte. Ellers kan du også nyde den præcis som den er. Tærten passer rigtig godt til alle årstider.

  • 40
  • Personer 4
  • Medium

Ingredients

  • Dejen

  • fyld

  • Pensling

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Tærtedej

Start med at blende nødderne.

2
Færdig

Mel, nødder, salt blandes sammen. Smørret skæres i tynde skiver og smuldres i melet med fingerspidserne. Koldt Vand tilsættes og dejen æltes til en tyk fast dej. Lad dejen hvile 10 minutter i køleskab.

3
Færdig

Dejen rules ud på et melet bord, til den har en form som en stor cirkel.

4
Færdig

Læg dejen i en smurt tærteform og tryk den let fast rundt i kanten. Lad dejen hvile mindst 1 time i køleskab. Dette forhindrer at dejkanten skrider ned under forbagningen.

5
Færdig

Den køleskabskolde tærtebund pensles med æg og prikkes i bunden med en gaffel. Forbages i ca. 10 minutter i en 200 grader C. alm. forvarmet ovn.

6
Færdig

Fyld

Skyl broccolien og del hovedet i mindre buketter. Stokken, skær det mest træede fra, skæres i små tern. Stokstykkerne koges i 1 minutter hvorefter buketterne tilsættes og blancheres. Lad det dryppe godt af i en sigte.

7
Færdig

Løget finthakkes og småsnurrer i olien i 4-5 minutter uden at brune.

8
Færdig

Løg, broccolitern og - buketter fordels over den forbagte bund. Æg, creme fraiche, salt, peber og osten piskes sammen. Ægge/ostemassen hældes over tærten og bages i ca. 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Kyllingfilet med asparges
Næste
Lasagne
Tidligere
Kyllingfilet med asparges
Næste
Lasagne

Tilføj kommentar