0 0
Blødkogt æg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
1 æg

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Blødkogt æg

For nogle kan det at lave et blødkogt æg være en umulig kode at knække, enten har de ikke fået nok, eller også er de meget tæt på at være hårdkogte æg. Men tøv ikke, følg denne opskrift og få de lækreste blødkogte æg til din morgenmad.

  • Personer 1
  • Medium

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Tilføj vand i en kasserolle og kog det op.

2
Færdig

Ægget skal koge efter størrelse. Små æg skal have omkring 4½ minut. Mellem æg skal have lidt over 5 min. og de helt store æg skal have 6 min.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Hårdkogt æg
Næste
Chokoladekage
Tidligere
Hårdkogt æg
Næste
Chokoladekage

Tilføj kommentar