0 0
Andebryst med cremet urtesauce

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
2 andebryster
smør
Sauce
1 gulerod
et halvt løg
100g champignoner
1glas hvidvin
1tsk tomatpure
1dl piskefløde
salt og peber

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Andebryst med cremet urtesauce

  • Personer 2
  • Medium

Ingredients

  • Sauce

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Brun andebrystet på skindsiden, og steg brystet ca. 8-10 minutter på hver side.

2
Færdig

Tag andebrystet op, dæk det til og lad det trække i ca. 15 minutter.

3
Færdig

Saucen

Grøntsagerne rengøres, finthakkes og sauteres på panden i et par minutter.

4
Færdig

Kom hvidvin og tomatpure på og lad det langsomt koge ind til godt det halve, hvorefter fløden tilsættes .

5
Færdig

Lad saucen koge til den er jævnet og smag til med salt og peber.

6
Færdig

Ved serveringen skæres andebrystet i tynde skiver på skrå. Server f.eks kartofler til denne ret.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Banankage
Næste
Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling
Tidligere
Banankage
Næste
Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling

Tilføj kommentar