tirsdag, juni 25, 2019
Banner Top

Nem og lækker dessert

 Nyd denne lækre kage med KitKat og Smarties. Den smager himmelsk og passer perfekt til en fødselsdagskage, eller når du bare gerne vil have en rigtig lækker kage. Om du bruger Smarties eller M&M’s er blot et spørgsmål om hvad du helst ønsker, du kan også lave en blanding med begge to. Det overskud der er af Smarties eller M&M’s kan du drysse rundt om kagen, eller servere det i en skål ved siden af kagen som ekstra tilbehør eller snack. 

[cooked-recipe id="812"]
(recipe not found or in draft status)


(recipe not found or in draft status)

Bund
1

Smør smeltes og mælken røres derefter i. Pisk derefter sukker og æg sammen til det er lyst og luftigt. Bland i en anden skål mel, kakao, bagepulver, kakao og salt.

2

Tilsæt nu på skift smørblandingen og melblandingen til æggeblandingen. På røremaskine anvendes en flad spartel – ellers en grydeske.

3

Når blandingen er lind og jævn hældes den i en springform med en diameter på 22 cm i diameter, beklædt med bagepapir.

4

Bag kagen ved 170 grader alm. ovni ca. 30 minutter, til den er fast og gennembagt. Tjek med en tynd strikkepind, om den er gennembagt. Strikkepinden skal være fri for dej, når du har stukket i kagen.

5

Køl den af og skær derefterter kanterne af, til du har en pæn rund form. Du kan selvfølgelig også smøre formen i stedet for at anvende bagepapir. Brug derefter en brødkniv til at dele kagen i tre lige store bunde.

Fyldet og pynt
6

Pisk fløden til flødeskum med lidt hold i og rør solbærmarmeladen i. Fordel næsten al fyldet på de to nederste bunde og drys skumfiduserne på. ( ca 1 dl af det piskede fløde gemmes til pynt)

7

Nu kan kagen samles. Bundene lægges ovenpå hinanden, så bunden uden fyld på er øverst. Brug derefter resten af fyldet til at smøre rundt om kagen, så den får en jævn overflade. Der skal stadig ikke være noget fyld på toppen.

8

Til sidst kommes KitKat stavene på ydersiden af kagen og der hældes et lille lag flødeskum på toppen, og derefter kommer du Smarties eller M&M’s på toppen. Bind en sløjfe om kagen for at holde sammen på det hele og stil den på køl til du vil servere den.

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment

FOLLOW US

GOOGLE PLUS

PINTEREST

FLICKR

INSTAGRAM

Advertisement

img advertisement

Social

Popular Posts

Advertisement

img advertisement

LATEST POSTS

Spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

26. februar 2019
Kyllingfilet med asparges
Lasagne

Lasagne

25. februar 2019
Hamburgerryg

Hamburgerryg

26. februar 2019

Popular Posts

Advertisement

img advertisement