tirsdag, juni 25, 2019
Banner Top

Nutella smager fantastisk på et lækkert stykke brød, og vi har i mange år nydt smagen af nutella ved morgenbordet, hvor nutella på ingen måder må mangle. Så hvis du er en rigtig nutella elsker, så skal du da helt sikkert give dig i kast med at lave din egen hjemmelavet nutella, og det er simpelt og nemt, så det er bare med at komme igang. Du kan pifte din hjemmelavet nutella op med at drysse lidt kokos eller andet hen over den, eller blot nyde den som den er.  

[cooked-recipe id="792"]
(recipe not found or in draft status)


(recipe not found or in draft status)

Fremgangsmåde

1

Hasselnødderne ristes i ovnen ved 180 grader ved varmluft i ca. 10 min. Skallen skal gerne revne og blive sprød.

2

Hasselnødderne tages ud af ovnen, gnid dem mod hinanden til skallerne falder af.

3

Kom 3/4 af hasselnødderne i en foodprocesser og hak dem fint til nøddemel, eller hak dem super fint på skærebræt. Den sidste 1/4 hakkes groft, så der kommer godt med crunch i nutellaen.

4

Chokoladen hakkes og kom chokoladen og de finthakkede nødder i en skål. Fløden varmes så op i en gryde til kogepunktet og hæld så fløden over indholdet i skålen. Rør godt rundt.

5

Smuldr smøret og tilsæt det i chokolademassen under omrøring.

6

Rør til sidst de grofthakkede nødder i, sammen med flagesalt og hæld chokoladen på et glas.

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment

FOLLOW US

GOOGLE PLUS

PINTEREST

FLICKR

INSTAGRAM

Advertisement

img advertisement

Social

Advertisement

img advertisement

LATEST POSTS

Kyllingfilet med asparges
Mørbrad med whiskysauce
Spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

26. februar 2019
Mormors frikadeller

Mormors frikadeller

26. februar 2019

Advertisement

img advertisement