0 0
Tiramisu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

2 pasteuriseret æggeblommer
2spsk sukker
350g mascarpone
2spsk amaretto
100g ladyfingers
1/5dl kold espresso
3spsk kakaopulver

Tiramisu

  • Øvet

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Pisk sukker og æggeblommer skummende.

2
Færdig

Tilsæt mascarponen en skefuld ad gangen og smag til med amaretto. Bliv ved med at røre.

3
Færdig

Fordel havdelen af ladyfingers på bunden af en form.

4
Færdig

Dryp dem med espresso.

5
Færdig

Fordel halvdelen af mascarponecremen over kagerne.

6
Færdig

Læg resten af ladyfingersne på, dryp igen med espresso og slut af med mascarponecreme.

7
Færdig

Stil tiramisuen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer, så den kan trække godt.

8
Færdig

Sigt kakao over desserten inden servering.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Pizzasnegle
Næste
majskolbe
Tidligere
Pizzasnegle
Næste
majskolbe

Tilføj kommentar