0 0
Stegt flæsk med persillesovs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
600g svinebryst. stegestykke med svær.
600g kartofler
Persillesovs
2spsk hvedemel
4dl mælk
10g smør
muskatnød
salt og peber

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk er en dansk favorit som vi alle stort set elsker at spise. Det er ikke uden grund at denne ret er så populær. Det sprøde flæsk som knaser, og den lækre persillesovs som smager himmelsk med det stegte flæsk. Denne ret er nem at lave, og er ikke særlig tidskrævende. Hvis du laver dem på panden, kan de godt sprøjte meget, og dette kan svine, derfor kan du gøre det nemmere for dig selv og lave dem i ovnen, dette giver stadig ligeså sprødt flæsk, og er mindre tidskrævende, da de passer sig selv inde i ovnen. Så giv dig endelig i kast med denne lækre opskrift og forkæl dine smagsløg med smagen af stegt flæsk med en skøn persillesovs. 

  • 35
  • Personer 4
  • Medium

Ingredients

  • Persillesovs

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Flæsk saltes med en god flagesalt og lægges på en rist over en bradepande beklædt med bagepapir.

2
Færdig

Kom rist og bradepande i ovnen og steg flæskeskiverne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 30-45 minutter, vend dem et par gange undervejs.

3
Færdig

Kartoflerne sættes over.

4
Færdig

Persillesovs

Smelt smør i en gryde ved lav varme

5
Færdig

Pisk mel i til det er en jævn masse, pisk derefter mælk i lidt ad gangen.

6
Færdig

Kog persillesaucen i 5-7 minutter ved mellemhøj varme, mens den piskes igennem og smag den derefter til med en lille smule muskatnød, persille, salt og peber.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Flæskesteg
Næste
Brændende kærlighed
Tidligere
Flæskesteg
Næste
Brændende kærlighed

Tilføj kommentar