0 0
Jordbærkage

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
Dej
100g smør
50g sukker
0.5 æg
150g hvedemel
Fyld
100g smør
100g sukker
marcipan
0.5 æg
Creme
2.5dl mælk
05 brev Kagecreme (pulver) maizena
2.5dl piskefløde
Pynt
100g mørk chokolade
500g jordbær

Jordbærkage

Jordbærkage er rigtig lækkert at lave om sommeren. Jeg laver helst jordbærkage omkring juni måned, der synes jordbærene at være mest friske og lækre. Denne jordbærkage er en delikatesse og falder altid i god smag ved gæsterne.

  • Personer 8
  • Øvet

Ingredients

  • Dej

  • Fyld

  • Creme

  • Pynt

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.

2
Færdig

Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform ca. 23 cm i diameter læg fyldet på og bag den ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter.

3
Færdig

Kagen afkøles og pensel den med den smeltede chokolade.

4
Færdig

Rør kagecreme og mælk sammen. Stil det koldt til det er blevet tykt. Vend flødeskum i cremen og fordel det på tærten.

5
Færdig

Halvere jordbærene og pynt dem på kagen.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Cupcakes med hindbær frosting
Næste
Pandekager
Tidligere
Cupcakes med hindbær frosting
Næste
Pandekager

Tilføj kommentar