0 0
Brændende kærlighed

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
600g bacon i tern
400g løg
Kartoffelmos
1kg kartofler
2dl mælk
25g smør
salt og peber
purløg

Brændende kærlighed

Brændende kærlighed er betegnelsen på en nem og et meget økonomisk måltid, også smager retten rigtig godt. Her ser du den traditionalle opskrift på brændende kærlighed, men du kan også prøve at tilføje 3-4 pølser i retten, som også smager rigtig godt i brændende kærlighed, husk at skære dem i små bidder. Som ekstra serverings forslag, kan du tilføje rødbedder som tilbehør, eller du kan drysse rodfrugter udover retten når den er færdig. Jeg plejer dog altid at slutte af med at drysse purløg over retten. Hvis du mangler lidt ekstra tilbehør til retten, kan du servere et flute til din brændende kærlighed. 

  • 30
  • Personer 4
  • Øvet

Ingredients

  • Kartoffelmos

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Skræl kartofler og del dem i passende stykker. Kog kartoflerne til de er godt møre (husk ikke at tilføje salt i gryden). Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre (ryst gryden et par gange). Mos kartoflerne. Tilsæt mælk mens du rører rundt med en elpisker så mosen bliver luftig. Tilsæt smør, salt og peber.

2
Færdig

Steg baconstykkerne til de er gyldne. Hæld det meste af fedtet fra og brun løgene i resten til de er gyldne.

3
Færdig

Anret kartoffelmosen på et fad. Drys purløg over mosen og drys bacon og løg rundt om.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Stegt flæsk med persillesovs
Næste
Pizzasnegle
Tidligere
Stegt flæsk med persillesovs
Næste
Pizzasnegle

Tilføj kommentar